Wij redden jouw dierbare herinneringen

Gepubliceerd op 11 augustus 2023 om 14:42

Digitaliseren van oude 8mm films en videobanden

Heb je nog oude 8mm films of videobanden liggen? Dan is het tijd om deze te digitaliseren en over te laten zetten op USB! De kwaliteit van de beelden op 8mm films, VHS-, Betamax- en Video 8 banden wordt na verloop van tijd steeds slechter en kunnen zelfs helemaal verdwijnen. Marc Media Service heeft de missie om deze oude emotionele herinneringen voor je te redden en te zorgen dat jij ze kunt blijven bewaren. Daarom digitaliseren wij je 8mm films en videobanden en zetten ze op een USB stick. Hierdoor kan je die oude beelden weer afspelen op je computer of smart TV of uploaden naar je persoonlijke cloud.

Waarom digitaliseren?

Er zijn een aantal redenen waarom het belangrijk is om je oude 8mm films en videobanden te digitaliseren. Ten eerste wordt de kwaliteit van de beelden op deze media zoals gezegd na verloop van tijd steeds slechter of verdwijnen helemaal. Dit komt omdat de film of band is gemaakt van een materiaal dat gevoelig is voor licht, vocht en magnetische velden. Als je je 8mm films of videobanden niet digitaliseert, zullen ze uiteindelijk onherstelbaar beschadigd raken.

Ten tweede kunnen 8mm films en videobanden verloren gaan bij bijvoorbeeld brand, of gestolen worden. Als je ze hebt gedigitaliseerd, heb je een digitale backup van je bestanden. Deze backup kun je op een veilige plek bewaren, zodat je er altijd toegang toe hebt.

Ten derde kun je je gedigitaliseerde 8mm films en videobanden delen met anderen. Je kunt ze bijvoorbeeld uploaden naar YouTube of een andere persoonlijke cloud, zodat je familie en vrienden ze kunnen bekijken. Je kunt ze ook op een USB stick bewaren of cadeau geven aan je dierbaren.

Hoe werkt het?

Het digitaliseren van je 8mm films en videobanden is heel eenvoudig. Je kunt je 8mm films en videobanden naar ons opsturen of bij ons langs brengen. Wij digitaliseren je bestanden met de nieuwste apparatuur en zetten ze op een USB stick. We sturen je gedigitaliseerde bestanden binnen 3 werkdagen retour. Hiermee zijn we de snelste digitale service van Nederland

Wat kost het?

De kosten voor het digitaliseren van je 8mm films en videobanden houden we heel simpel. Je hebt geen ingewikkelde rekentools nodig zoals bij andere aanbieders om te weten wat je order gaat kosten. Wij berekenen een vaste prijs per videoband, wat voor band het ook is en een vaste prijs per film spoeltje, afhankelijk van de doorsnede van het spoeltje.

Makkelijke kan het niet. Je kunt op de website alle prijzen makkelijk vinden 

Waarom Marc Media Service?

Marc Media Service is een ervaren bedrijf in het digitaliseren van 8mm films en videobanden. Wij gebruiken de nieuwste apparatuur en hebben een professioneel team die jouw bestanden persoonlijk en met de grootste zorg zullen digitaliseren. We bieden ook een zeer snelle levertijd en een laag, eenvoudig tarief. Betalen doe je altijd achteraf als je de gedigitaliseerde opdracht binnen en bekeken hebt. We sturen bij aflevering een factuur mee zodat je de kosten aan ons kunt overmaken. Dat is wel zo zeker en eenvoudig!

Wil je je 8mm films of videobanden digitaliseren?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie. We helpen je 7 dagen per week graag verder!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.